Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: رفع مشکلات احتمالی که هر ساله در شهرستان با آنها مواجه بودید نیازمند برنامه ریزی و هماهنگی دستگاه های اجرایی و خدماتی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان ویژه نوروز ۹۷ به ریاست یوسفی جمارانی، فرماندار شهرستان فیروزکوه و با حضور روسای ادارات و مسولین ادارات در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه فرماندار فیروزکوه ضمن خیر مقدم به حضار با تاکید بر اهمیت خدمات رسانی به مسافرهای نوروزی اظهار داشت: مسئولین نظرات کارشناسی خود را مکتوب ارسال نمایند تا بتوان نسبت به جمع بندی موارد اقدام شود.

وی در خصوص امکانات مورد نیاز مسافرین بیان داشت: تنگه واشی که یکی از مکان های گردشگری شناخته شده در شهرستان است روند خوبی را نسبت به ظرفیت بالایی که داراست طی نکرده، باید مجموعه خدماتی که گردشگران نیازمند آنها هستند اعم از اسکان و بهداشت، بررسی و ساماندهی شود؛ رفع مشکلات احتمالی که هر ساله در شهرستان با آنها مواجه بودید نیازمند برنامه ریزی و هماهنگی دستگاه های اجرایی و خدماتی است.

مهدی یوسفی جمارانی در ادامه اشاره داشت: بحث گردشگری خصوصاً در نیمه ی اول سال در سطح شهرستان نیازمند توجه بسیار جدی است؛ باید بستر سازی به صورتی باشد که خاطره ی خوشایندی برای بازدید کنندگان بر جای بماند؛ هر گردشگری که تجربه ی مثبتی داشته باشد به دیگران منتقل می کند؛ این امر سبب انعکاس مثبت برای مناطق گردشگری شهرستان و جذب گردشگر خواهد بود.

وی خطاب به مسئولین ادامه داد: تردد گردشگران باید بررسی شود و پلیس راهور طرح ترافیکی تنگه واشی را مشخص کند تا برای رفع معضلات موجود اقداماتی صورت بگیرد؛ مکان استقرار نیروهای امدادی، انتظامی و خدماتی باید بررسی و معین شود؛ مسئولین هلال احمر، بهداشت و سلامت باید تدابیری را بیاندیشند تا با توجه به ازدحام جمعیت نسبت به استقرار پزشک در محل های گردشگری علی الخصوص تنگه واشی جهت انجام امورات امدادی حضور مسمتر داشته باشند.

فرماندار شهرستان فیروزکوه با اشاره به بحث اقصاد روستایی تصریح کرد: مسایل اقتصاد روستاییان مخصوصاً در زمان پیک حضور مسافران و گردشگران در شهرستان باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید زیرساخت ها را هموار سازیم تا مشکلات گردشگری را حل کنیم و محل هایی که پتانسیل گردشگری را دارند بررسی کنیم تا در آینده با مشکلاتی مثل تنگه واشی مواجه نشویم؛ باید توجه ویژه ای به تامین امنیت مسیر ها و اماکن تجاری و گردشگری شود؛ رصد بازار و تنظیم بازار انجام شده است؛ در رابطه با پارک خودروها پارکبان تدارک دیده شود تا گره های ترافیکی رفع شود؛ بازرسی و نظارت بر اماکن، خصوصاً واحد صنفی مواد غذایی از لحاظ کیفیت، نرخ و سلامت و بهداشت مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد.

یوسفی جمارانی با تاکید بر این که تعزیرات حکومتی نقش جدی را ایفا می کند اذعان داشت:تعزیرات حکومتی با حضور در طول اجرای طرح، اعمال قانون را انجام می دهد؛ امداد و نجات جانمایی شود؛ مراکز درمانی، بیمارستان و داروخانه ها خدمات شبانه روزی ارائه دهند؛ شرکت های خودرو ساز به صورت ۲۴ ساعته خدمات رسانی داشته باشند؛ تدارکات کافی و کامل سوخت رسانی در پمپ بنزین ها و CNG جهت پیشگیری از مشکل قطع سوخت رسانی رسیدگی شود؛ بر آژانس های و شرکت های مسافربری برون شهری و درون شهری نظارت جدی داشته باشند؛ تدارکات لازم در بحث نظم و تسهیل ترافیکی، تجهیز شبکه های بانکی مستقر جهت ارائه خدمات بانکی شبانه روزی، راهنمای گردشگران در ورودی های شهر و کشیک هایی که نیاز به دسترس بودن آنها است دیده شود.

وی با اشاره به تغییرات جوی و بارش های احتمالی تاکید بر آماده باش کامل ستاد مدیریت بحران داشت و ادامه داد: شهرستان فیروزکوه مقصد و محل عبور مسافران و گردشگران است که باید خدمات دریافت کنند؛ نحوه برخورد و رسیدگی به شکایات تدارک دیده شود تا امکان انعکاس نظرات وجود داشته باشد.

فرماندار شهرستان با اشاره به پتانسیل های گردشگری فیروزکوه خاطرنشان کرد: فرصت بسیار مناسبی است تا ظرفیت های گردشگری شهرستان را با اطلاع رسانی مناسب، معرفی کنیم؛ انتظار داریم بین دستگاه های اجرایی هماهنگی لازم وجود داشته باشد، شرح وظایف دستگاه ها بیانگر حداقل وظایف است؛ وحدت رویه از الزامات است و باید با همدلی، هماهنگی و تلاش های مضاعف، ضعف های موجود را برطرف کنیم تا بتوانیم با هموارسازی سفرهای بی حادثه ی مردم خاطرات خوبی را ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۴۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • وضعیت «شهر ری» در تقسیم استان تهران چگونه خواهد بود؟!
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • خروش دوباره آبشار فصلی در تنگه تاریخی زرانگوش + فیلم
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه