Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - وحید محمدی یکتا: روز گذشته وقوع سیلاب در حالی مردم تعدادی از روستاهای فیروزکوه را غافلگیر کرد، که گویی فیروزکوهی ها عادت به سیل در نیمه اول مرداد ماه دارند، ۱۳ مرداد سال ۹۵  نیز سیل در این مناطق روستایی شهرستان سبب شد، تا نزدیک به ۲ میلیارد تومان خسارت به باغ ها، کندوهای زنبور، مزارع، محورهای مواصلاتی و خانه های روستاییان وارد شود و حالا ۲ سال پس از آن ماجرا، باز هم ماجرای وحشتناک سیل در فیروزکوه تکرار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حادثه در اثر بارندگی های شدید در منطقه گردشگری « تنگه واشی» رخ داد، منطقه ای خوش آب و هوا که با توجه به آخر هفته و نیز گرمای هوا در این فصل شاهد حضور ده ها هزار گردشگر بود.

سیل تنگه واشی در روستاهای « جلیزجند» و « شهرآباد» فیروزکوه جاری شد، تا در همان دقایق اولیه ۴ نفر را مصدوم و روانه بیمارستان کند، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: این ۴ مصدوم توسط ۳ آمبولانس به نزدیک ترین مراکز درمانی انتقال یافتند.

۶ نفر در پی سیل مصدوم شدند

اما این پایان کار نبود، تردد در روستاهای مذکور نیز دچار مشکل شد و به گفته فرماندار این شهرستان برخی از راه های مواصلاتی این روستاها مسدود شد.

مهدی یوسفی جمارانی که با خبرنگار مهر سخن می گفت، افزود: عوامل راهداری توانستند، به فاصله کوتاهی راه های روستایی را بازگشایی کنند و هم اکنون مشکلی در تردد این روستاها وجود ندارد.

وی از ورود سیلاب به رودخانه « کنگر خانی» و دشت « امیریه»  خبر داد و گفت: سیلاب از منطقه « اندور» وارد رود خانه « کنگر خانی» شده و روستای « امیریه» را نیز در بر گرفت.

فرماندار فیروزکوه از افزایش ۲ مصدوم دیگر به مصدومین سیل خبر داد و افزود: تاکنون این سیل ۶ مصدوم برجا گذاشته است.

۷ روستا در پی سیل خسارت دید/تخلیه ۶ هزار گردشگر

یوسفی جمارانی ادامه داد: برخی از منازل روستایی ۲۰ الی ۴۰ درصد تخریب شده اند و حدود ۳۰۰ هکتار از ارضی روستاهای سیل زده دچار ضرر و زیان شده که برآوردهای اولیه انجام شده و آمار دقیقی خسارت مالی این مناطق فردا به ستاد مدیریت بحران استان تهران اعلام می شود.

فرماندار فیروزکوه گفت: ۷ روستا و راه های روستایی از این سیل خسارت دیدند.

وی از حضور و آماده باش اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان فیروزکوه در محل حادثه خبر داد و گفت: عوامل امدادی تا عادی شدن شرایط محل را ترک نمی کنند.

معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران نیز از امدادرسانی ۲ تیم هلال احمر به سیل زدگان خبر داد و در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امدادرسانان هلال احمر به همراه تیم های مدیریت بحران شهرستان فیروزکوه و عوامل انتظامی به سرعت در محل حاضر شده و با بازگشایی راه به تخلیه محل پرداختند.

ابراهیم تاجیک نوری در خصوص تعداد امدادرسانی های انجام شده نیز گفت: آمار دقیق در دسترس نیست، اما حدود ۵ الی ۶ هزار گردشگر در این منطقه خوش آب و هوا حضور داشتند، که تا تخلیه کامل منطقه از حضور این افراد ماموریت ادامه داشت، آب تنگه واشی در پی وقوع سیل تا حدی بالا آمده است و گردشگرانی که در این منطقه حضور داشتند، برای رفت و آمد دچار مشکل بودند.

وی از اختلال در تردد به سمت تنگه واشی و بازگشت از این تنگه خبر داد و افزود: گردشگرانی که در تنگه واشی حضور داشتند، نمی‌توانستند، به روستا بیایند، این افراد با حضور به موقع عوامل امدادی و ستاد مدیریت بحران منطقه تخلیه شدند.

اتمام آبخیزداری در نقاط پر حادثه فیروزکوه تا ۲ سال آینده

بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار مهر، پلیس راه نیز اقدام به انسداد جاده «تنگه واشی» برای جلوگیری از حضور گردشگران با توجه به وجود خطر جاری شدن سیل کرده و از مردم خواسته شده است ظرف امروز و چند روز آینده از حضور در این مناطق خودداری کنند.

به نظر می رسد، با توجه به تکرار سیل در این مواقع در مناطق مشابه در سال های اخیر، نیاز است، تا مسئولان تصمیمات زیربنایی برای مدیریت منابع آبی در این منطقه و جلوگیری از وقوع خسارات به مردم و مسافران اتخاذ کرده و با اجرای آن از صدمات بیشتر در سال های آینده جلوگیری کنند، رییس ستاد مدیریت بحران شهرستان فیروزکوه به خبرنگار مهر گفت: دغدغه ما ایجاد شرایطی است که از طریق آبخیزداری بتوانیم جلوی وقوع سیل در این منطقه سیل خیز را بگیریم.

یوسفی جمارانی اعتبار مورد نیاز برای اجرای اقدامات آبخیزداری و جلوگیری از وقوع سیل در فیروزگوه را بسیار زیاد برآورد کرد و افزود: ما با توجه به بضاعت مالی دولت رقم قابل توجهی در اعتبارات در نظر گرفتیم، اقدامات نیز در منطقه «حبله رود» که بسیار سیل خیزتر است، انجام شده و در منطقه «تنگه واشی» نیز کار را شروع کردیم، اما تا زمانی که این اقدامات به طور کامل تمام نشود، کماکان شاهد وقوع این حوادث هستیم.

وی از دریافت کمک هایی از محل ستاد مدیریت بحران علاوه بر منابع مالی آبخیزداری برای کنترل سیل در فیروزکوه خبر داد و افزود: حجم اعتبارات مورد نیاز برای پوشش کامل شهرستان فیروزکوه بسیار بالا است، اما ما با مطالعات دقیق سیل های ۳۰ سال اخیر فیروزکوه در نقاطی که حادثه خیزی بیشتری دارد،اقداماتی انجام داده ایم و فکر می کنم، نهایتا تا ۲ سال آینده اقدامات آبخیزداری در نقاط پر حادثه شهرستان فیروزکوه به اتمام برسد، البته فرآیند نگهداری این اقدامات نیز بسیار هزینه بر است و هرسال باید آب های پشت بندها تخلیه شود.

کد خبر 4364418

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب فیروزکوه وقوع سیلاب بوشهر کرمانشاه گرگان خبرگزاری مهر مشهد یاسوج خرم آباد شهرکرد شیراز بیرجند زلزله سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی دهه کرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۱۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶کودک گرفتار در کوه‌های کرمان نجات یافتند

به گزارش قدس آنلاین، ساعت ۱۳ امروز و در پی اعلام گزارش گیر افتادن ۶ کودک در کوه‌های مسجد صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، بلافاصله یک تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان به محل حادثه اعزام و گیر افتادگان پس از رهاسازی از دیواره به محل امن منتقل شدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اتمام مرحله اجرای نقشه مسیر فیبرنوری در شهرکرد
  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد
  • ببینید | لحظه نجات بچه گرفتار در سیل در شهرستان قیرو کارزین
  • گردشگران ناپدید شده در ارتفاعات نوشهر تحویل خانواده‌هایشان شدند
  • کارگر شهرداری در سیلاب گرفتار شد؛ جستجو برای نجات وی ادامه دارد
  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • نجات خانواده ۱۱ نفره گرفتار در کوه «اکوز داغی» شهرستان هریس
  • هشت جوان گرفتار در رودخانه فصلی قاین نجات یافتند
  • نجات ۶ کودک گرفتار در کوه‌های کرمان
  • ۶کودک گرفتار در کوه‌های کرمان نجات یافتند