Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به اینکه تنگه واشی در فیروزکوه منطقه گردشگری بکر و طبیعی است،گفت: شرکت آب منطقه‌ای مکلف شد آب مورد نیاز این منطقه را اختصاص دهد.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در هفتمین  جلسه کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری استان تهران گفت: نباید هیچ مانعی پیش روی سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا در استان تهران اهتمام جدی جهت رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاران وجود دارد. رفع موانع سرمایه‌گذاری ضوابطی دارد که با توجه به مصوبات مرتبط باید مشکلات و موانع رفع و تصمیم صحیح اتخاذ شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به پتانسیل‌های گردشگری سطح استان تهران اشاره و اظهارکرد: تنگه واشی در فیروزکوه منطقه گردشگری بکر و طبیعی است که مشکل تخصیص آب داشت و شرکت آب منطقه‌ای مکلف شد آب مورد نیاز این پروژه را اختصاص دهد. برای رفع مشکل محیط زیستی این پروژه به سبب اینکه در منطقه حفاظت شده قرار دارد، مقرر شد سازه‌های سبکی که به منطقه آسیب نزنند،احداث و توسعه خدمات بهداشتی اجرایی شود.

محسنی بندپی ادامه داد: جهت توسعه شهرک صنعتی پرند مقرر شد ۱۸ هکتار از شهرک عمران شهر جدید پرند به شهرک صنعتی پرند الحاق شود تا صنایع بر اساس ضوابطی که شرایط استقرار دارند در این شهرک مستقر شوند. مشکل استان تهران این است که شهرک‌ها بر اساس تکنولوژی قدیمی استقرار یافته و بر این اساس قانون ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری از سال ۱۳۴۶ یعنی بیش از ۵۲ سال است که مشکلات زیادی را به استان تهران تحمیل می‌کند.

استاندار تهران تاکید کرد: شرایط جدیدی فراهم شده و امیدواریم در آینده نزدیک و ظرف سه ماه آینده شاهد استقرار تکنولوژی و نوآوری‌های جدید را در استان تهران باشیم و محدودیت‌ها را برداریم. ۴۶ درصد اراضی کشاورزی در شرق استان تهران قرار دارد و سند توسعه استان و سند آمایش، نقشه راه را مشخص کرده است تا فعالیت‌ها در این منطقه بر محور کشاورزی ارتقا پیدا کند و مهمترین اقدام برای رونق و اثربخشی بخش کشاورزی توسعه کشت‌های گلخانهای، تامین منابع آبی و تسهیلات است.

وی در پایان گفت: این امیدواری وجود دارد که براساس سند توسعه در آینده نزدیک شاهد کاهش شدید نرخ بیکاری در استان تهران باشیم همچنانکه اکنون نیز نرخ بیکاری در شهرستان‌های شرق استان ۷.۵ درصد و در پاکدشت ۵ درصد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران گردشگري محسنی بندپی تنگه واشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد